Checklist - Summer 2015

Nödvändigheter inför semestern

Vi välkomnar den underbara semestertiden med resor, bad och utflykter. Med barn i familjen kan det bli mycket att tänka på inför resan. Vi har satt ihop en checklista med tips och kundfavoriter för semestern - till REA-priser!

 

checklist-sida.jpg

 

1.
Med en cykelstol kan ditt barn enkelt följa med där bak när du vill ta en cykeltur. På sommaren kan det dessutom vara skönt att bara åka ut och cykla i naturen, utan något speciellt mål. Men visst är det härligt med en picknick när man stannar?

2.
Med en egen matsäck på picknicken eller utflykten kan ditt barn få känna sig extra stor och delaktig. Packa ner måltiden i en mindre lunchlåda eller väska som ditt barn kan bära själv.

3.
På semesterresan är det inte alltid lätt att hitta en säker och bekväm sovplats för din baby när orken inte räcker till. Lös problemet med en lätt och smidig resesäng som du enkelt kan fälla ihop och ta med dig.

4.
En babyvakt är ett måste, inte bara hemma utan definitivt på semestern också. Känn dig säker med en babyvakt som även har koll på temperaturen - extra viktigt under heta sommardagar.

5.
Ytterligare ett måste under semestern är en säkerhetsgrind som håller ditt barn på säkert avstånd från farliga områden, t.ex. runt grillen.

6.
Ta med en servis som inte går sönder på utflykten och picknicken. Med tålig melamin unviker du olyckor och materialet är dessutom lätt att göra rent.

7.
Det populära UV-tältet skyddar mot solens farliga strålar och har plats för allt du behöver till strandbesöket. UV-tältet ger en behaglig skugga vilket gör det till en skön plats för ditt barn att vila i efter all lek i vattnet och sanden.

8.
Ytterligare ett måste både på semestern och till vardags är en bekväm bärsele för din baby. Med en bärsele kan du bära med dig barnet överallt medan du har händerna fria och slipper en skrymmande vagn.

9.
Gör resan lite roligare och låt ditt barn ansvara för sin egen packning med en egen resväska där det finns plats för både kläder och lite leksaker... men håll koll så inte vad som helst följer med, såklart!

 

GÅ TILL SOMMARREAN

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen