Flytvästar

Låt ditt barn åka säkert i båten med grymma flytvästar från oss på Jollyroom. Här har vi en mängd säkra och bekväma flytvästar till barn i alla åldrar i många olika modeller och storlekar. Bläddra bland vårt sortiment av flytvästar från kända varumärken som Baltic och Disney Hitta Nemo och finn en som är perfekt för just ditt barn!

20 träffar

Flyt- och räddningsvästar för barn i alla åldrar

Att ligga på en brygga och fiska krabbor, stå på en klippa med metspöet i hand eller sitta i en båt som susar fram över vattnet en härlig sommardag. Det finns många härliga scenarion som blir ännu bättre och tryggare när räddningsvästen sitter på, inte minst om ditt barn inte riktigt lärt sig simma än.

Vi har både flytvästar och räddningsvästar till barn i alla åldrar. Viktigt att tänka på är vad västen du väljer ska behöva tåla och i vilket sammanhang den ska användas. Räddningsvästar passar bäst för dem som inte kan simma, eftersom en räddningsväst har en ordentlig krage som ser till att barnets huvud alltid hålls ovanför vattenytan. En flytväst hjälper de som kan simma att hålla sig flytande, och passar perfekt för vattenlekar i närheten av land.

Barnsäkerhet på sjön

Här på Jollyroom har vi flytvästar från Baltic, räddningsvästar från Helly Hansen och andra varianter. Hos oss hittar du garanterat en väst som passar både till de aktiviteter ni har planerade och för en rolig båttur. De flesta västarna har klara färger som gör att de syns bra både i vatten och på land. Med vår prisgaranti kan du dessutom vara säker på att du alltid får det bästa priset online!

Vi har också många andra produkter som kan komma väl till pass under en dag på stranden, som till exempel fiskeutrustning, gummibåtar och UV-produkter. Allt du kan tänka dig för en härlig familjedag vid vattnet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen
--%>