Swimsafe

Swimfin Simdyna, Orange

2 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

2 KVAR
499 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

En simdyna från SwimFin speciellt framtagen för att underlätta när barn ska lära sig att simma. Till skillnad från armpuffar, flytbrädor, västar och flytkorvar är SwimFin strömlinjeformad och du behöver inte blåsa upp, tömma, lägga till eller avlägsna extra flytstöd.

Eftersom SwimFin ger barnet en känsla av självständighet uppmuntrar och motiverar den. Den anpassas automatiskt efter barnets simförmåga och ger bara det stöd som krävs. Ju högre upp i vattnet ditt barn klarar av att hålla sig själv, desto mindre stöd ger simdynan.

- Onesize
- Remmar ingår (skölj dem i kallt kranvatten efter användandet för att öka deras livstid)

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Art:  10077874

Få mer inspiration här

Information

Material EVA-skum
Maxvikt (kg) 30

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data