•  

  Sportlov_logo_600x290_SE.png

  Årets första vårtecken är här – fyll den med det som gör din familj lycklig! Om det så är vintersport, hemmamys eller ledig naturnärvaro så kan du lita på att vi har vad ni behöver.

   

   

   

 • Sportlov 2024

  Sportlovet 2024 är en efterlängtad paus från skolan och ett tillfälle att prova på olika vinteraktiviteter. Oavsett om det är skidåkning, skridskoåkning eller spännande utflykter till nya parker och lekplatser har Jollyroom allt ditt barn behöver för ett aktivt sportlov. Rusta upp med kläder och utrustning som säkerställer att ni är redo för allt sportlovet har att erbjuda.

 • 1920x700_Header_Sportlov_2.png
 •  

   

 •  

   

Populära varumärken

 •  

  Här kommer mer tips på kul och praktiskt inför sportlovets alla aktiviteter!

 •  

  När är det sportlov i Sverige?

  Sportlovet 2024 är en välkommen andningspaus för elever runt om i Sverige. Det är en tid att lämna skolböckerna bakom sig och istället kasta sig in i en vecka fylld med olika vinteraktiviteter och evenemang. När är det sportlov 2024? Detta år infaller sportlovet mellan vecka 7 och 9 för de flesta skolor i landet, vilket ger eleverna en chans att njuta av vinteraktiviteter och gemenskap.

  Sportlovet 2024 i Stockholm infaller under vecka 9 och har alla chanser för en spännande vecka fylld med olika evenemang och aktiviteter. Huvudstaden fylls med entusiastiska barn och deras familjer som strömmar ut till skridskobanor och pulkabackar. Staden anordnar även olika evenemang och aktiviteter för att hålla barnen engagerade och aktiva under lovet. Det är en tid då Stockholms parker och ishallar blir lekplatser för de små.

 •  

   

  Sportlovet i Skåne infaller under vecka 8 och erbjuder en chans för barn att utforska regionens vackra vinterlandskap. Med skidspår och natursköna områden blir det en vecka av utomhusaktiviteter och frisk luft. Familjer tar tillfället i akt att ge sig ut på längdskidspår eller att pulsa genom snön på egna äventyr i naturen. Sportlovet blir därmed en tid att upptäcka och uppskatta Skånes vinterprakt.

  Sportlovet i Göteborg i år är under vecka 7 och är inte sämre när det gäller att erbjuda roliga aktiviteter under sportlovet 2024. Staden brusar av liv när barn och ungdomar tar del av vinterlekar och idrottsevenemang. Isiga äventyr i Göteborgs ishallar, spännande skidturer och lekfulla dagar på någon av stadens alla lekplatser och parker.

  Sportlovet i hela Sverige blir en möjlighet för barn och ungdomar att fördjupa sig i vinteraktiviteter och evenemang. Oavsett om det är pulkaåkning, skidåkning eller skridskoåkning, så ger lovet möjligheten att prova på nya aktiviteter eller utveckla befintliga intressen genom olika vinteraktiviteter och evenemang.