Thule barnvagnar - För den aktiva familjen

Thule är det självklara valet för den aktiva föräldern och vare sig du ska promenera, jogga, cykla eller åka längdskidor så har Thule en vagn för dig. Thule har skapat effektiva och högkvalitativa transportmedel för familjer i över 70 års tid. I Thules sortiment hittar du Thule multifunktionella barnvagnar, Thule cykelvagnar, Thule sportbarnvagnar, Thule joggingbarnvagnar, Thule tillbehör och Thule skidpaket.

Thule skapar möjligheter när det gäller aktiviteter tillsammans med sina barn och har som mål att hjälpa familjer nå sin passion för ett aktivt liv. Tills det att barnen kan ta sig fram själva vid din sida erbjuder Thule produkter att transportera er framåt. Thules barnvagnar är utformade av friluftsentusiaster, vilket resulterar i innovativa och smarta vagnar av högsta kvalité.

 

thule-multifunktionell.jpg

Thule multifunktionella barnvagnar - Fem aktiviteter, fyra säsonger

Vart du än befinner dig i världen så vill Thule kunna ge dig friheten att leva ett liv i rörelse genom att erbjuda transportmedel för alla tillfällen, miljöer och årstider. Thule Chariot multivagnar är en vagn med fem användningsområden. Det är en grundvagn med fem funktioner för alla säsonger och den kan användas både till att promenera, jogga, cykla, vandra och att åk längdskidor. Den görs enkelt om från en vanlig barnvagn till en joggingvagn, cykelvagn eller sportvagn. Barnvagnen kommer i både enkelvagnar och dubbelvagnar.

 

thule-cykelvagn.jpg

Thule cykelvagnar - Cykelvagn och barnvagn i ett

Det smidiga med Thules cykelvagnar är att du vid behov enkelt kan förvandla den från en cykelvagn till en vanlig barnvagn. Familjen kan transportera upp till två barn samtidigt i vagnen.

 

thule-sportvagn.jpg

Thule sportbarnvagnar - För aktiva föräldrar

Thule sportvagnar erbjuder en funktionell vagn för aktiva föräldrar. Vare sig du ska jogga, gå eller springa har Thule sportvagnen för dig.

 

thule-tillbehor.jpg

Thule tillbehör - För den flexibla familjen

Thule tillverkar tillbehör för att du enkelt ska kunna anpassa din barnvagn efter livsstil och behov. Här hittar du allt från tillbehör till cykeln, funktioner och skydd för barnvagnen. Thule tillbehör bjuder på Thule tillbehörskit, Thule skötväskor, Thule åkpåse och Thule överdrag.

thule-skidpaket.jpg

Thule skidpaket - Åk skidor tillsammans med barnen

Att du har småbarn ska inte hindra dig från ett aktivt liv i backen! Thule tillverkar smarta och innovativa produkter för dig som uppleva skidåkning tillsammans med barnen. Du förvandlar enkelt din Thule Chariot barnvagn till en pulka eller vandringsvagn. Det finns inga hinder, bara möjligheter!

 

thule-cykelstol.jpg

Thule cykelbarnstolar - Ta med barnen på äventyr

Att få barn ska inte hindra dig från att cykla, ta med barnen och åk ut på äventyr! Thules säkra och bekväma cyklar passar både till korta som långa cykelturer.

thule-barnbarstol.jpg

Thule barnbärstolar - Med barnen på ryggen

Med Thule barnbärstolar Sapling och Sapling Elite kan du enkelt ta med dig barnen ut på promenad eller vandring. Självklart ska även det mest värdefulla i ditt liv få följa med dig ut på en vandringstur!

 

 

Thule levererar säkerhet till max

Thule sätter alltid ditt barns säkerhet i först hand. Alla Thules produkter testas till max och utsätts för extrema tester i diverse terräng, temperatur och väderförhållanden. Dessa maxade tester har resulterat i att Thules produkter uppfyller och till och med överträffar internationella säkerhetsstandarder. Lev ett aktivt och säkert familjeliv med Thule!

 

thule-gif.gif

Topp 5 Thule favoriter

Chariot Cougar, Chariot CX, Chariot Chinook, Thule Glide 1, Thule Urban Glide 1

 

Se allt från Thule här

 

thule-topp.jpg

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen