Allt för semesterresan!

transport_top-bannerSE_150825.jpg

 

transport_puff_thule_150825.jpg

Vagn för aktivt bruk

Med en sport- eller joggingvagn så får både du och ditt barn en sundare sommar i naturen. Vad sägs om en cykelvagn från Thule Chariot eller en joggingvagn från North 13.5?

transport_puff_babyzen_150825.jpg

Vagn för resan

Vi har störst utbud av vagnar för din resan. Allt från den flyplansgodkände vagnen Babyzen Yoyo till den smarta vagnen Moweo Metro för stadsturen.

 

transport_puff_babybjorn_150825.jpg

För övernattningen

Inget är så viktigt som sömnen, även när övernattningen är långt hemmifrån. Hos oss hittar du alla typer av resesängar som t.ex. Babybjörn Light och Beemoo Resesäng.

transport_puff_babydan_150825.jpg

För säkerheten

Något som inte får glömmas bort på resan är säkerheten: vi har Babydan Flex XL som håller barnet borta från den varma grillen och babyvakter med lång räckvidd från b.la. Neonate.

 

transport_puff_baltic_150825.jpg

Under båtfärden

Sommar betyder hav och är det någon som vet vad som krävs för en säker tur till havs så är det Baltic med sina flytvästar för barn - ett måste i båten.

transport_puff_hamax_150825.jpg

Under cykelturen

Cykla kan man göra året om men på sommaren är det extra skönt att ta sig ut på en tur. Med cykelsitsar från Hamax och Okbaby så sitter ditt barn tryggt under hela cykelturen.

 

transport_puff_bergans_150825.jpg

För vandringen

För den mer aktive krävs en stabil lösning för att kunna ta med sig barnet på äventyr. Med en bärstol från t.ex. Littlelife eller Bergans får du bästa komfort för din rygg och ditt barn.

transport_puff_ergobaby_150825.jpg

För promenaden

En bärsele är det naturliga tillbehör i en förälders liv. Vi har alla kända märken och testvinnare från t.ex. Babybjörn och Ergobaby, b.la. den den testvinnande Ergobaby 360.

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen