Näsfrida hos rachael ray

Alla vi som har varit mammalediga någon gång under de senaste fem åren har säkert ”slö-kollat” åtminstone en gång på den amerikanska talkshowen Rachael Ray, eller hur?! Många av oss som varit mammalediga har säkert också hört talas om den fantastiska produkten NäsFrida. Jag personligen älskar den!
NäsFrida är en smart, svensk (!) uppfinning som helt enkelt underlättar för föräldern att snyta det lilla barnet. Nässugen sätts mot den näsborre som ska sugas ren, varefter man suger med den kraft som behövs för att få rent i näsan. Lugn nu, självklart har Näsfrida ett hygienfilter, som ser till att inga bakterier eller partiklar når användaren.

Hur som helst så var denna lilla produkt för ett tag sen på besök hos Rachael Ray där den utvärderades av en barnpanel. Nedan kan du se klippet från detta. (Börjar vid 6 minuter och sedan igen vid 12.20)

Har du provat NäsFrida? Vad tycker Du?