Nyheter: britax max-way

På Kind und Jugend mässan i Köln lanserade Britax sin nya bakåtvända bilbarnstol Britax Max-Way. Bilbarnstolen är en vidareutveckling av storsäljaren Hi-Way. Nytt med Max-Way är det inbyggda huvudstödet och längden på stolens rygg, då Max-Ways rygg är lite länge än tidigare bakåtvända Britax-stolar. Max-Way kommer även med ny design på stödben och annorlunda fastsättning av förankringsremmar. Säkerhetsmässigt ligger Max-Way på samma höga nivå som tidigare Britax bilbarnstolar.

Tack vare smidiga ”justeringsben” kan lutningen på stolen regleras, vilket gör detta till Britax mest bekväma bilbarnstol. Bilbarnstolen är rekommenderad från 9 månader och plusgodkänd upp till 25 kilo. Detta i kombination med det längre ryggstödet och ställbara huvudstödet  ger en lång livslängd.

Jollyroom visar redan nu upp alla härliga färger av Britax Max-Way och stolarna kommer att kunna levereras någon gång i februari.