Nyheter: två nya barnvagnar från quinny

I samband med den stora Kind und Jugend mässan i Köln i höstas lanserade Quinny sina två nya barnvagnar, Moodd och Yezz.

Quinny Moodd introducerade en stilren och färgglad kollektion för den trendmedvetna mamman (och pappan). Barnvagnen kombinerar sitt spektakulära utseende med användarvänlighet och komfort för både förälder och barn. En automatisk mekanism fäller upp vagnen och gör den redo att användas på bara några sekunder.

Quinny Yezz är en mycket lätt (endast 5 kg) och sportig sulky. Inlines hjul ger en ökad körkomfort och tillsammans med en konstruktion av fallskärmstyg är denna sulky ett måste för den sportiga föräldern. Den smidiga ihopfällningen och den platsbesparande storleken gör denna vagn perfekt för resan.

Både dessa vagnar kommer inom kort att presenteras på Jollyrooms hemsida och är redo för leverans i början av nästa år.

 

Kan du gissa vilken som är vilken?