Tummen upp: hello kitty

Den lilla vita katten med den rosa rosetten runt örat har väl knappast undgått någon. Jag pratar såklart om Hello Kitty. Den lilla figuren skapades av det japanska företaget Sanrio redan 1976, men det är först under det senaste årtiondet som varumärket fått sitt stora genombrott i alla åldersgrupper, inte minst inom barn- och babybranschen. Tycka vad man vill om Hello Kitty, men barnen gillar det och idag finns det allt från pottor, till kläder och leksaker med den lilla katten på. Runt om i världen finns det dessutom rena Hello Kitty butiker. Riktigt så långt har inte vi på Jollyroom gått men självklart erbjuder även vi ett brett Hello Kitty sortiment för barn.

Bobby Car 798:- | Babygym 779:- | Potta 189:- | Spis 499:- | Sparbössa 139:- | Boken om mig 199:- | Bultbräda 179:- | Plocklåda 199:-