Tummen upp: sophie the giraffe

Giraffen Sophie föddes den 25 maj 1961 på Helige Sophies dag och fick därför namnet Sophie. På den tiden föreställde de enda leksakerna som fanns alltid lant- eller husdjur. Det var därför Monsieur RAMPEAU från Frankrike kom på idén att utforma en giraff i stället. Sophie blev en omedelbar succé. Unga mammor såg genast att hon var perfekt för sina barn. När de första tecknen på tänder började hjälpte Sophie the Giraffe barnet att sluta gråta! Sedan dess har generation efter generation av barn i Europa älskat att höra Sophie pipa!

Vi har haft stor efterfrågan på Sophie och hon kommer in på lager i början av nästa vecka
– Du kan förbeställa din favorit redan nu!

Sophie The Giraff i Presentask 179:- I Sophie The Giraff Skallra 139:- I Sophie The Giraff Badbok 119:- I Sophie The Giraff Set Nyfödd 289:- I Sophie The Giraff Badleksak 119:-