Vem är karin på jollyroom?

Nu är det helg och jag tänkte passa på att presentera mig själv lite kort.

Mitt namn är Karin Lund och det är jag som framöver kommer att skriva här på Jollyrooms nya blogg. Jag är 25 år och har där hemma en liten tjej på 2 år, jag är med andra ord en av de mammor som fick barn rätt så tidigt i livet. Här på Jollyroom är jag marknadsansvarig och bland mycket annat sköter jag vår Facebooksida, annonsering, mässor och vårt bloggnätverk. Sociala medier och att blogga har länge legat mig varmt om hjärtat och att starta en Jollyroom blogg kändes därför som ett måste.

Att få vara med från start, i ett företag som Jollyroom, har varit fantastiskt och såklart en väldigt utmanande. På en resa som denna är jag glad över att vara omgiven med ett så fantastiskt team med glada och drivna människor.

Jag tänkte avsluta presentationen med mina absoluta favoritprodukter (produkter som jag själv har och vill rekommendera) här hos oss är:
Bilbarnstolen BeSafe Izi Kid Isofix
Zunblock tvådelad solskyddsdräkt
Sack n’ Seat Resestol
BabyBjörn babysitter balance

Jag hoppas att ni kommer att gilla det vi skriver om här på bloggen och glöm inte att ge mig/ oss feedback, det är så vi blir bättre!

Kram Karin