Tomtetävling – rösta på din favorit!

Tävlingen är nu avslutad! Gratulerar bild nr.9 till förstaplatsen och bild nr.4 till andraplatsen! Och åter igen – jättehärliga bilder allesammans!

Ni har inte gjort det lätt för oss på jollyroom med så många roliga, söta, underbara och juliga bilder att välja mellan. Vi fick in över 500 bidrag, så ni som har tagit er till top 10 kan känna er mycket nöjda! Och till er andra – jättefina bilder! Det har verkligen varit en utmaning att välja ut 10 bilder, men vi har nedan valt ut de bilder vi på kontoret fastnade mest för.

Klicka på bilden för att förstora och se originalbilden!

Ni röstar på er favorit genom att klicka i er röst i formuläret nedan. Bilderna är numrerade högst upp till vänster på varje bild. Posta gärna också en liten motivering i kommentarerna längst ner på sidan

1:a vinst (förutom äran) – Presentkort värde 1000kr

2:a vinst – En Skip Hop Lunchie Uggla

Ni har fram till onsdag (28/12) kl. 17.00 på er att rösta.

Lycka till!

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.