Nytt i sortimentet: chicco pure bio

Nytt i sortimentet är härliga babyprodukter från Chicco, Pure Bio. Dessa produkter säljs separat, men även i fin paketgåva. Ett hett tips inför den kalla vintersäsongen då huden har lätt för att bli torr och narig.

Chicco Paketgåva Pure Bio 495:- I Chicco Mjukgörande Balsam Pure Bio 129:- I Chicco Massageolja Pure Bio 129:- I Chicco Gente Body Wash + Schampo Pure Bio 139:-

Chicco Gentle Bodywash + Schampo är kombinerat kroppsrengöring och schampo med 100 % kamomill, känt för sina lugnande egenskaper. Dess lätta och skonsamma formula tar hand om barnets hud, återfuktar och bibehåller den naturella, lena känslan. Häll lite schampo direkt i badvattnet innan badet eller häll lite schampo i handflatan och tillsätt sedan lite vatten. Massera barnet med blandningen. Denna formula rengör barnets hud och lämnar den mjuk och smidig.

Chicco Massage Olja Pure Bio är ideal för babymassage som har visats bidrar till avslappning och bättre sömn. Använd efter bad eller vid varje tillfälle då du ger din baby massage. Ta en liten klick olja och gnid mellan händerna för att få upp en behaglig värme. Oljan består av 100 % organisk mandelolja.

Chicco Mjukgörande Balsam Pure Bio är en mjukgörande balsam-creme med 100 % sheasmör som är närande och lugnande för barnets hud. Bidrar till att stärka hudens fuktbalans och skyddar mot torra fläckar och utslag. Appliceras och masseras in på ren hud, ansikte och händer, speciellt på torra områden.