Aerosleep

AeroSleep är en revolutionerande nyhet när det gäller säkerhet och hälsa för ditt sovande barn.
AeroSleep har en ny unik tredimensionell vävteknik som gör att madrassen består av 95 procent luft och 5 procent fast material. AeroSleeps madrasser tillåter därmed luften att cirkulera fritt under barnet. Det bidrar till en optimal reglering av kroppstemperaturen och en minskad risk för allergier samt kvävning. Forskning visar att många madrasser är en grogrund för bakterier och damm. I traditionella madrasser är luftcirkulationen ofta blockerad, vilket gör att fukt och andra kroppsvätskor stannar kvar i madrassen.

AeroSleep har löst dessa problem
Genom ett nytt 3D-koncept som kombinerar alla positiva egenskaper som är eftersträvansvärda i en madrass kan AeroSleep erbjuda en madrass som andas och som är säker.

Såhär fungerar AeroSleep:

Hitta Aerosleeps produkter här >>