Alla hjärtans dag

Idag, tisdag den 14 februari är det som ni vet Alla Hjärtans Dag. Detta är en tradition som vi börjat fira allt mer här i Sverige. Traditionen kommer ursprungligen från den Amerikanska Saint Valentines day. Dagen kom först att bli förknippad med romantik genom poeten Geoffery Chaucer under medeltiden. Traditionellt är det på denna dag brukligt att man ger sin älskade blommor, kort eller presenter för att visa sin kärlek.
Oavsett om man vill fira Alla hjärtans Dag eller inte, så kan man ju alltid visa lite extra kärlek och omtanke till sina nära och kära.

Berätta! – Hur firar ni Alla Hjärtans Dag där hemma?

Ett litet tips på fina produkter med mycket kärlek i…

Klippan Mobil Heart and Flower 179:- | Babylonia Bola Gravidsmycke Hjärtformad 239:- | Snuttefilt MOM Randig/Röd ECO 129:- | Teddykompaniet Teddy Cream Stor Vit 199:- | Lundmyr Nappflaska Tatto Älskling 125 ml 69:- | MAM Sugnapp 6M+ silikon Rosa/Grön 2-p 65:- | Jabadabado Hängare Hjärta 129:- | BuggySnuggle Åkpåse Queen Of Hearts Pink 859:- | FunToSee Mini Wall Art Söta Hjärtan 99:- | La Shelf Pappbox Monster 2-set Vit/Röd 249:- | Lundmyr Strumpbyxa Hjärtan Rosa/Röd/Grön 179:-