Benbat nackkuddar

Nu utökar vi sortimentet Från Benbat – fler Travel Friends nackkuddar i härliga varianter är på gång in till Jollyroom!

Travel Friends producerar roliga och sköna bilkuddar för barn i flera roliga modeller som förenklar långa bilturer med familjen. En mjuk nackkudde med en kombination av mjuk och fast stoppning som ger rätt stöd. Den är anpassad efter barnets huvud och nacke. Ena sidan är i fleece och ger värme på vintern medans baksidans yta ger svalka under sommaren. Skapar komfort och hjälper barnet att sova i upprätt position. Finns för barn i åldern 0-8 år och går bra att fästa kudden runt nackstödet på bilsätet. Kommer med napphållare och magnetknäppe, finns även en ficka för Ipod och spel på den större modellen. Den perfekta resekompisen i bilen eller på flygplanet!


Köp Travel Friends nackkuddar här >>