Kids concept: pumpkin

Kids Concept av Sweden Concepts AB är ett underbart varumärke med mycket praktiska och fina produkter för barnen. Den ökande trenden för barninredning inspirerade grundarna Amelie, Anna och Johanna, att starta Kids concept. De hade sedan tidigare arbetat med barnprodukter, och såg ett utrymme för ett eget barnsortiment på marknaden. Detta eftersom de själva upplevde att de saknade vissa typer av produkter, bla. Förvaring och produkter i unika färger som passar både kille och tjej.

Kids Concept serie Pumpkin är en ny serie med helt underbara produkter för de minsta barnen. Mjuka former, milda färger och fantasifulla mönster. Serien är unisex eftersom många vill inreda barnrummet redan innan barnet är fött, och många vill gå ifrån de klassiska könsbestämda färgerna.

Självklart har vi också Pumpkin här på Jollyroom!