Lundmyr of sweden: preppy

Historien bakom Lundmyr of Sweden börjar med Skaparen Mia Lundmyr. Det var något gott som kom ur något ont. Som ensamstående höggravid småbarnsmamma och marknadschef blev Mia Lundmyr uppsagd från sitt dåvarande arbete. Hon vände denna tråkiga situation till något positivt, en chans att förverkliga sig själv och sina egna idéer. Hon kan idag skatta sig lycklig i att hennes livsdröm, Lundmyr of Sweden, är sann. Idag står hon på egna ben, med skinn på näsan, som lycklig tvåbarnsmamma, entreprenör och MammaBarn-designer.

Hennes idé?

Mia hade upptäckt en bristvara i de vanliga barnklädes affärerna. Älsklingspresenter till förväntansfulla mammor lös med sin frånvaror. Med detta menat presenter som är lite mer speciella, och skapade med lite mer kärlek.
Uppskattade produkter som går utanför de ljusblåa idéerna och de rosa drömmarna. Affärsidén för sparsmakad design och kärleksfull mammabarn-design var född!

”-Det uttrycker den enkelhet och renhet som jag själv uppskattar och gärna vill dela med mig av.” Mia Lundmyr.

Lundmyr ställer höga krav på kvalitén på sina barnkläder. Kläderna ska vara sköna och säkra att bära, med detaljer som har en funktion, gjorda i tyger som passar barnens känsliga hud.

Här nedan ser du ett smakprov på nya kollektionen Preppy från Lundmyr of Sweden. En cool look med sportig inspiration från Rugby. Häftigt va?