Nyhet: como tomo

Den spännande nyheten Como Tomo har kommit till Jollyroom. En smart nappflaska som är så nära mammas bröst en flaska kan komma! Como Tomo är alltså designad för att ge bebisen en flaska som är så lika mammas bröst som möjligt. Flaskan är tillverkad i mjuk silikon och har samma känsla som mammas hud. Flaskan är så mjuk att bebisen själv kan klämma och krama den under matningen. Med den mjuka flaskan kombinerat med en bröstvårtsliknande dinapp och en kolikhindrande luftventil så är man så nära ett naturligt bröst man kan komma med en nappflaska. Detta gör att bebisen får en naturlig känsla och trygghet. Den vida öppningen gör också att flaskan är enkel att fylla på och göra rent. Det går dessutom bra att ha Como Tomo flaskan i micron, diskmaskinen eller i kokande vatten.

En smart produkt för det moderna familjelivet!