Nyhet: fatboy

Fatboy är en rolig och spännande sittsäck som låter ditt barn luta sig tillbaka och drömma om framtiden samtidigt som det kan njuta av sin barndom. Fatboy får också den vuxne att känna sig som ett barn igen. Sitt, ligg eller släng dig i den och känn hur den mjuka sittsäcken formar sig efter din kropp. Fatboy passar in och sticker ut i alla barnrum. Nu har Fatboy kommit till Jollyroom, både den större Original, och den lite mindre Junior. Fatboy utgår från leken och fantasin för att skapa kreativ och innovativ design som skiljer sig åt och frambringar ett leende på läpparna varje gång du behöver koppla av. Alla Fatboy-produkter är framställda av miljövänliga material från insidan till utsidan. De är väldigt slitstarka och det kraftiga nylonöverdraget är behandlat och avisar vatten och smuts.

Denna älskade sittsäck finns i många olika fina färger, och kan användas på många olika sätt, av både barn och vuxna!

Köp din Fatboy här >>