Nyheter: becothings

Baby Nord har kommit med en spännande nyhet, som inte bara är bra för barnen utan också skonsamt för miljön. Den helt nya serien BecoThings, ekologiska och miljövänliga barn- och babyprodukter! Med rätt material och design är tanken med dessa produkter att de ska ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Från tillverkningen, användningen, och till sist när de kasseras. BecoThings produkterna ser alltså inte bara till funktionalitet, utan också produkternas livscykel. Produkterna är tillverkade av ett material som är gjort i enbart naturliga växtfibrer från bambu och risskal. Det är ett biokompostmaterial, vilket gör att det går att kompostera produkterna efter att de sett sina bästa år. Så nu kan du tänka på det bästa för ditt barn, och miljön!

BecoPotty, BecoStep och BecoFeeding är påväg in till Jollyroom, och kommer finnas i butik i februari 2012.