Nyheter: pabobo lumilove

Nyheter från Pabobo är på väg in till Jollyroom. De underbara nattlamporna Lumilove. Nu i form av Savanoo Lumilove och Pingvin Lumilove. Sedan tidigare har vi haft barpabapa Lumilove hos Jollyroom, och nu har vi alltså utökat familjen Lumilove med dessa sötnosar!

Pingvin Lumilove är en musikalisk nattlampa som spelar en lugn melodi som hjälper barnet att somna. Det är en rolig liten kompis att enkelt ha med sig överallt. Den kan sitta i sin platta, och bäras runt. Pingvin Lumilove blir inte heller varm, så det går utan fara att ha med sig den i sängen under täcket när man ska sova. Pingvin Lumilove är en trygg och säker lampkompis för alla stora och små barn. Finns som blå och rosa pingvin.

Savannoo Lumilove kommer med inspiration från den vilda savannen. En uppsättning med fyra små färggranna djur, där du med säkerhet kan hitta just eran favorit. Välj mellan apa, flodhäst, giraff eller lejon. De fina lamporna skiftar i regnbågens alla färger, och barnet kan själv välja färg genom att slå figuren lite lätt på huvudet. De har också ledade ben och armar vilket gör att de kan stå upp, och kommer garanterat snabbt bli barnets lilla kompis. Inte heller Savanoolampan blir varm när den är tänd, vilket gör det praktiskt att ta med sig i sängen om man är mörkrädd och vill ha en modig kompis med sig.