Tommee tippee

Tommee Tippee är ett globalt företag som erbjuder matningsprodukter för barn över hela världen. I sortimentet finns flaskor, tallrikar, skedar, nappar m.m.

Bebisar är som gladast när allt fungerar som det ska fungera naturligt. Särskilt när det gäller amning, matning och sugfunktion. Därför är Tommee Tippee ett naturligt val när det kommer till det de är bäst på – barnens naturliga vanor. Nappflaskorna, napparna och dinapparna är utformade att efterlikna mammans bröst, och ger en naturlig känsla för barnet. Detta gör det enkelt att kombinera amning med flaskmatning. Tommee Tippees prisade serie ”Closer to nature” följer den här riktlinjen, och det fungerar. Att göra matingen enklare, en strävan som Tommee Tippee har, och som varje förälder längtar efter.

Med ett stort utbud av olika produkter, och med en stor variation finns det något för alla småbarnsföräldrar här >>