Estelle 1 månad

Idag är dagen då vår nyfödda lilla prinsessa blir en månad gammal och vi alla har väntat med stor spänning på att få se och höra lite mer om Estelle!

Under gårdagen kunde man bland annat få ta del av lite mer om prinsessans första månad då mormor Silvia lät sig intervjuas av Aftonbladet. Silvia berättar om planerna för dopet, om familjens lycka, samt om hur lik den lilla flickan är sina föräldrar! Den 20:e mars, beslutade hovet att dopet skulle hållas den 22:e Maj, då Estelle skall bli döpt av ärkebiskopen i Slottskyrkan.

Det fina namnet Estelle är i grund och botten ett Franskt namn, det kommer i sin tur från det latinska namnet Stella som betyder stjärna, vilket vi tycker passar utmärkt på en liten prinsessa!

På Jollyroom är vi topp-inspirerade av all den glädje som den lilla prinsessan sprider i sin familj och i landet! Vi har därför tagit in massor av fina, bedårande artiklar som kan få alla våra små att framstå som små prinsar och prinsessor! Ni får bara inte missa de nya ”royal”-inspirerande artiklarna från Elodie Details och de lyxiga små skorna från Trumpette!

Trumpette Sneakers Guld/Rosa 199:- | Elodie Details Filt Pärlsammet 349:- | Trumpette Sneakers Silver/Rosa 199:- | Elodie Details DryBib Petit Royal Rosa 79:-Trumpette Loafers Mocs Ljusblå 199:- | Elodie Details Haklapp Petit Royal Rosa 89:- | Elodie Snuttefilt Petit Royal 179:- | Elodie Details Napp Petit Royal Rosa  79:- | Elodie Details Napp Petit Royal Blå 79:-Trumpette Loafers Mocs Guldlack 199:- | Elodie Details Pipmugg 79:- | Elodie Details Napphållare Petit Royal Blå 99:-