Ng baby!

NG Baby är ett varumärke som sysslar med bäddutrustning och textiltillbehör för baby. Med 50års erfarenhet i branschen levererar NG Baby produkter av högsta kvalité med noggrann sömnad och passande design. Barnets bästa är det som sätts i fokus då materialet väljs ut med största omsorg, för tillverkningen i fabriken i Emmaljunga.

På Jollyroom har vi ett stort utbud av produkter från NG Baby och älskar deras val av material och mönster! På bilderna nedan ser ni lite snygga produkt och färgkombinationer som kan göra vardagen till en allt mjukare och mysigare tillvaro!

 NG Baby Gravidkudde Vit 249:-

NG Baby Snuttefilt Dubbel Lime 89:- | NG Baby Myspöl Grå/Biet 995:- | NG Baby Snuttefilt Dubbel Rosa 89:- | NG Baby Tvättlappar 5-p 59:- | NG Baby Ergonomisk Skötbädd Virrpanna 329:- | NG Baby Skötbädd DeLux Rosa/Vit Prick 395:- | NG Baby Sänghimmel Rak Vit 559:- | NG Baby Gallerfilt Rosa 169:- | NG Baby Badrock Biet 449:- | NG Baby Blöjpåse 95:- | NG Baby Madrass Vagga 299:-

Nu hittar hela NG babys sortiment Här –> –>