Omröstning fototävling sömntuta

OBS!  Tävlingen är nu avslutad. Grattis till bild nr.9 som vinner en valfri säng från NGBaby!

Ni har inte gjort det lätt för oss på Jollyroom med så många roliga, söta, underbara sömntutor att välja mellan. Vi fick in över 1000 bidrag (!) så ni som har tagit er till top 10 kan känna er mycket nöjda! Och till er andra – jättefina bilder! Det har verkligen varit en utmaning att välja ut 10 bilder, men vi har nedan valt ut de bilder vi på kontoret fastnade mest för.

Ni röstar på er favorit genom att klicka i er röst i formuläret nedan. Bilderna är numrerade högst upp till vänster på varje bild. Posta gärna också en liten motivering i kommentarerna längst ner på sidan.

1:a vinst – Valfri säng från NG Baby

Ni har fram till tisdag (27/3) kl. 15.00 på er att rösta.

Lycka till!

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.