Tävla & vinn bärsele från ergobaby!

Tävlingen är avslutad!

ERGObaby bärselar finns i flera olika varianter och kan bäras i tre positioner – rygg, mage eller höft. ERGObaby bärsele ger bra ergonomi både för den vuxna och för barnet. Selarna har ett brett avbärarbälte för att avlasta tyngden från rygg och axlar på den som bär och ser till att barnet bärs i rätt position som ger en sund utveckling av höftlederna och motverkar missbildningar som tex höftdysplasi. ERGObaby är tillverkad efter stränga kriterier på kvalitet och säkerhet och har en lång användningstid på barn i åldrarna 0–4 år.

För att vara med och tävla gör du följande:

1. Gilla oss på Facebook (klicka på ”gilla-knappen” nedan)

2. Lämna en kort motivering varför just du ska vinna din valfria ERGObaby bärsele i kommentarerna nedan.

Se alla bärselen från ERGObaby här

Tävlingen pågår tom 13 april.

Lycka till!

Gå gärna in och kika på ERGObabys egen Facebook-sida genom att klicka här!