Vårnyheter från bugaboo

Våren närmar sig med stora steg, och det har redan hunnit dyka upp ett och annat vårtecken. Nu går vi mot soligare och torrare dagar, och suget på en ny och fräsh barnvagn kryper på. Har vintern kanske tagit hårt på din nuvarande vagn? Då kan det vara läge för ett nytt inköp. Vi har utökat vårt sortiment från trendiga Bugaboo, och inte minst med många härliga vår- och sommarfärger! Den nya starka färgerna är, elektriskt blå, jadegrön, mörklila och korallröd, inspirerade av färgtrenderna för 2012. Dessa finns tillgängliga på den skräddarsydda klädseln för Bugaboo Donkey, Bugaboo Cameleon och Bugaboo Bee. Färgerna är intensiva och livfulla och framtagna just för att din barnvagn ska skilja sig i mängden. Fler härliga färger i Bugabooserien är rosa, oranget och gult.

Har du en vagn från Bugaboo eller planerar att införskaffa en, så kan det vara en rolig idé att utmärka sin vagn med en färgsprakande sufflett, topp canvas eller ett parasoll. Kolla bara in de här snygga varianterna!

Se hela vårt sortiment från Bugaboo här >>