Como tomo tävling!

Nappflaskorna från Como Tomo ger babyn en naturlig känsla av trygghet vid matning, då de är designade till att likna mammans bröst. Det mjuka silikonet i flaskan ger en känsla av mjuk hud och den klämbara flaskkroppen samt den bröstvårtsliknande dinappen förstärker känslan. Dinappen har dessutom en kolikhindrande luftventil för att skona barnets mage! Utöver att flaskorna är smart designade till att ge barnet en känsla av trygghet, är de dessutom väldigt praktiska! För att flaskan skall vara lätt att hantera, har man gjort en vid öppning för enkel påfyllning och rengöring, samt ett lock som är spillfritt. Den går även att använda i mikrovågsugn, diskmaskin och kokande vatten!

Vi kommer att låta 3 personer bli lyckliga ägare av varsin Como Tomo 250ml flaska i rosa! För att vara med och tävla gör du följande:

  1. ”Gilla” Worldwise Baby på Facebook HÄR
  2. Skriva en motivering på max 30 ord i kommentarerna nedan om varför just du skall vinna flaskan!

Tävlingen avslutas 29/4!

Lycka till!