Liten men tuff!

Många barntillbehör som kläder, barnrumsinredning och leksaker brukar oftast vara söta och gulliga i ljusa fina färger, vilket vi tycker är riktigt härligt… men ibland kan det kännas som att man skulle behöva tuffa till sig lite, då många av våra små är riktiga tuffingar med en härlig attityd! Så varför inte prova på en lite rockigare stil, då det är minst lika charmigt som ett sockersött tema för de små!

Vi har tagit fram ett urval av artiklar med lite kaxigare attityd, som vi hoppas kan inspirera er med tuffa små charmtroll!

Jabadabado Fåtölj Röd 795:- | Lundmyr Body Stjärna Sötnos 199:- | Boob Mamma & Barn Twinset 695:- | Kids Concept Sparbössa Star Svart 199:- | Playshoes Sneaker Röd/Blå 99:- | Kids Concept Spegel Rock 299:- | Nordic Bike Lådbil Hot Rod Racing 1395:- | Jabadabado Askar Pop Cerise 139:- | Kids Concept Lektält Rockborg 295:- | Diinglisar Tofflor Zebra 79:- | Lundmyr Body Omlott Svart/Grå/Röd 199:-