Nyhet: abc kollektionen från skip hop

Skip Hop är ett trendigt och innovativt företag med säte i New York som bland annat tillverkar snygga och praktiska skötväskor och barnryggsäckar med god känsla för funktion och detaljer. Skip Hop skänker en viss procentsats per produkt de säljer till välgörenhet och lägger stor vikt vid säkerhet bland deras produkter. Den helt nya kollektionen ABC från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson. ABC är en kul familj av vilda djur, ljusa alfabetsmönster och alla möjliga saker att lyssna, titta och känna på.  Vi på Jollyroom är stolta att kunna presentera ABC kollektionen – som allra första butik att sälja den! Så passa på att förhandsboka ABC produkterna redan idag!
 

Endast hos Jollyroom – Köp Din Skip Hop ABC här>>