Nyhet: baby blooms

Finns det något lika trevligt som att få fina gåvor, kanske en stor och härlig bukett med blommor!? Det är vackert och mysigt för stunden då man får det, men kanske inget vidare praktiskt då blommorna vissnar efter ett tag… Just därför har vårt nya varumärke Baby Blooms tagit fram sitt unika koncept, att kunna erbjuda unika babykläder som alternativ till den traditionella buketten!

Vid första anblicken upplevs Baby Blooms blombuketter som vackra, traditionella buketter, men då man kikar lite närmare upptäcker man att det buketten utgörs av är söta handrullade barnkläder som strumpor, haklappar och mössor! Det finns även som läckra cupcakes i olika färger, och även dessa är så mycket mer än bara ett litet bakverk!

Personen som startade företaget år 2004 heter Lisa Roberts. Hon startade företaget då hon med sin erfarenhet som mamma till 2 barn, upplevde att många av de gåvor hon fick inte var speciellt användbara och fick därigenom sin inspiration till att ta fram fina klädbuketter! Baby Blooms har helt klart gåvan med det där lilla extra, vad kan passa bättre till ett dop eller en födelsedag?

Kika närmare på våra nyheter från Baby Blooms Här –>