Nyhet: mamaroo

Nyheten från MamaRoo är påväg in till Jollyroom, och väntas anlända nu i slutet av April. Det handlar förrstås om fantastiska MamaRoo Babysitter, och detta är ingen vilken babysitter som helst. MamaRoo babysitter är en babysitter framtagen tillsammans med läkare, designers, sjuksöterskor, och framförallt hundratals föräldrar. Vid utvecklingen av den här unika produkten använde man rörelseavkännare på alla föräldrar som var med i undersökningsstadiet. Detta gjorde man för att se på vilket sätt riktiga föräldrar lugnande och tröstade sina barn. Gissa vad de upptäckte? Att föräldrar inte gungar och vibrerar som andra rörliga babysitters på marknaden gör. Så därför skapade man MamaRoo – ”Moves like you doo”.

De unika egenskaper som MamaRoo har är bland annat de fem olika rörelseinställningarna. Man kan även reglera hastigheten som den rör sig I, beroende på vad ditt barn gillar. Det finns också fem olika naturljud som kan spelas upp om man vill, eller varför inte koppla in din telefon/mp3!

En modern och anpassad babysitter som fyller de behoven din baby har, och skapar en harmonisk känsla för barnet samtidigt som det är en supersmart produkt. Är du intresserad så håll ögonen öppna, snart har vi den i lager!