Veckotävling snutten snuttefilt!

 

Nu har 3 personer möjligheten att vinna ett 3-pack Snutten Snuttefilt i valfri färg!

Vi tycker att Snuttefiltar fått alldeles för lite uppmärksamhet på Jollyroom. Snuttefilten är något som i princip alla mammor använder till sina barn. Vi vill just nu belysa en av våra snuttefiltar Snutten. Den kommer i 3-pack, 3 större snuttefiltar och 3 mindre, storlek 65 X 65 cm samt 28 X 28 cm.

Snutten är en klassisk ”Snuttetrasa”, mjuk, mysig och skön i 100% bomull.  Med flera Snutten i samma färg kan du byta utan att barnet funderar så mycket på det.  Snutten är förtvättad, fri från kemikalier och färgsäkrad. Snutten kan tvättas otaliga gånger i upp till 95 grader utan att förlora sin goda kvalitet. Snutten behåller sin mjukhet och torkar snabbt.

Ha alltid ett flertal Snutten i hemmet, så att du alltid har en fräsch till hands utan att barnet fäster sig vid en enda som inte får tvättas.

Snutten är väldigt användbar, se nedan hur den kan användas på många olika sätt…

 

 

 

 

 

För att delta i tävlingen ;

1. Lämna ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet nedan på minst 30 tecken, motivera varför just ditt/dina barn behöver en Snutten Snuttefilt?

2. Tävligen avslutas söndag 29/4 kl. 24:00 och vinnaren presenteras i början av nästa vecka!

 

MVH

Jollyroom