Nyhet: easywalker june

En spännande nyhet är påväg in till Jollyroom – Nya prisbelönta vagnen EasyWalker June!

Vi är stolta att nu kunna presentera Easy Walker June! Ordet har spridit sig snabbt och vi har fått många förfrågningar på denna prisvinnande vagn – och nu finns den äntligen till förhandsbokning i begränsat antal!

EasyWalker June är en duovagn med många prisbelönta egenskaper, som passar de flesta!
EasyWalker
tillverkar lättanvända och enkla barnvagnar som tillfredsställer den moderna tidens krav. Barnvagnarna är funktionella, lätta, enkla och starka med typisk holländsk design. Företaget arbetar efter mottot ”Form följer funktion”.

EasyWalker June har en stark konstruktion och är mycket stabil tack vare sin centrerade tyngdpunkt. Mycket bekväm med en mjuk och ergonomisk sittdel med fullt liggläge, samt vändbar sittdel. June är en extremt smidig cityvagn som enkelt får plats i mindre bilar, så som exempelvis Mini Cooper. Samtidigt har den också slitstarka hjul som gör att vagnen passar lika bra i stan som i tuffare terrräng, exempelvis i skogen eller på stranden. Vagnen är lättmanövrerad och går enkelt att fälla ihop.

EasyWalker June har även vunnit flera utmärkelser: Baby Innovation Award 2012 (Belgien), Baby Innovation Award 2012 (Nederländerna) och Red Dot Design Award 2012.
Förhandsboka prisvinnande Easywalker June hos Jollyroom – beräknad inleverans i mitten av juli!