Panos emporio

Vi fortsätter sol- och badtemat  på bloggen i hopp om ett fint midsommarväder. Vi vill passa på att tipsa om att vi har utökat bardsortimentet i sommar med riktigt snygga badkläder för barn – från Panos Emporio!

Panos Emporio är ett av Skandinaviens ledande varumärken inom badkläder och accessoarer. Företaget grundades 1986 av Mr Panos Papadopoulos och är idag ett erkänt varumärke i fler än 30 länder. Märket förknippas med enastående kvalité, stil och innovation.

Utöver de fina blöjunderdelarna och blöjbaddräkten från Panos, har vi även tagit in UV-dräkter och UV-set, med fina havsmotiv. UV-kläderna har en skyddsfaktor på 50+, som hjälper mot solens farligaste strålar, och passar kalasbra för den lille som älskar att leka i solen!

 

Ni hittar allt från Panos Emporio Här!