Bumbleride

Vi är glada över att kunna presentera ännu ett nytt barnvagnsmärke i lager på Jollyroom.se!

Bumbleride är ett trendigt amerikanskt barnvagnsmärke, vars smidiga funktioner förenklar användandet i vardagen för barnfamiljer. Märket grundades år 2004 av paret Matthew och Emily Reichardt. Det var efter att paret hade fått sitt första barn ihop som de fick insperationen till att skapa en ny typ av barnvagn, och sedan dess har både märket och parets familj fortsatt att växa!

Bumbleride jobbar för att göra rörligheten för dig och ditt barn rolig, enkel och intuitiv. Man försöker förstå hur förälders och barns interaktion ser ut under färden i vagnen, för att kunna anpassa detta med en smart och ergonomisk design.

Med en snygg och trendig formgivning, ihop med smarta funktioner, vill Bumbleride fokusera på det som är bäst för dig och ditt barn och på så sätt ge dig Bumbleride upplevelsen – ”The ride of your life

 

Bumbleride Indie – Finns även som tvillingvagn! Vill du veta mer om hur vagnen fungerar? Spana in videon där du får en snabbgenomgång av smarta funktioner samt en demostration av vagnens smidighet!

Vagnar och övriga tillbehör från Bumbleride finner du här!