En räddning i svenska sommaren

Varma svenska sommardagar kan vara bland det härligaste som finns! Vissa åker ut till sin sommarstuga, andra åker på utflykt till skogen eller havet. Många drar iväg med husvagnen och andra vill bara mysa hemma! Oavsett vad man gör dessa härliga dagar under semestern ska man se till att njuta ordentligt… innan det dåliga ”Svenska” sommarvädret slår till!!!

Att många sommardagar i Sverige regnar eller blåser bort är ingen större nyhet, men att sitta inomhus med familjen i sommarstugan en hel sommar kan bli tråkigt i längden! Just därför har vi på Jollyroom.se laddat upp med roliga sällskapsspel för hela familjen, som kan rädda regniga sommardagar med skratt och gemenskap!

Välkommen att kolla in alla spelnyheter på hemsidan!

Vill du kika på fler spel? Se här!