Nyhet: cloo collection

Maria Lofjärd är designer och grundare av Cloo Collection, som hösten 2011 lanserade sin första kollektion barnkläder. Det var när hon själv blev mamma som hon började uppleva barnkläder ur ett annat perspektiv!

Att vuxenvärlden är full av paradoxer är ingen hemlighet, men skall det verkligen behöva speglas i hur vi klär våra barn? Är det rätt att klä sina barn i material som är framtagna i bekostnad av naturen, som kanske ett annat barn har fått sy, där vi väljer mellan könsstyrda färger och skärningar? Maria har skapat ett grönare alternativ genom att ha grundat Cloo Collection!

Cloo Collections barnkläder finns i storlekar mellan 62-92, och man tror på hållbarhet i alla led. Kollektionen är schysst producerad i ekologiska material, med en design som passar lika väl på alla barn, killar som tjejer. Plaggen håller en hög kvalitet som tål ordentlig slitning och tvättning, för att kunna ärvas av småsyskon eller vänner. De flesta av plaggen har inslag av lycra för att ge extra mjukhet och flexibilitet till plaggen och alla tyger som används är certifierade av GOTS!

Du hittar fler plagg från Cloo Collections Här!