Mom2mom + sara sommerfeld!

Nu närmar vi oss höst, och årets höst och vinterkollektioner börjar trilla in. En efterlängtad sådan är Mom2moM’s nya kollektion, som framtagits tillsammans med hyllade svenska skådespelerskan Sara Sommerfeld! Sara som själv är gravid har varit med och designat nio plagg i kollektionen Gentlewomen. Varje plagg är framtaget med omsorg och svarar till kvinnans medvetna val och medvetna shopping. Inspirationen har varit individualism och intelligens, och med hjälp av detta har man fått fram en kollektion som utstrålar attityd och känsla. En del av intäkterna från kollektionen går även till välgörenhet, till AMREF, en hjälp-till-självhjälpsorganisation som arbetar för att minska mödradödligheten i Afrika med det globala projektet Stand Up For African Mothers.

Vi på Jollyroom väntar med spänning på att få hem kollektionen, som lanseras i butik den 31 Augusti. Här kommer en lite smgkik på kollektionen, med vackra Sara själv som modell.