Vinnarna av biljetter till astrid lindgrens värld!

Många fina motiveringar har trillat in till denna tävling, och vi har nu valt ut fem lyckliga vinnare.

Rätt svar på första frågan var: SOS Barnbyar

De fem vinnarna är Hannah, Nidzara, Jennie, Lumi, och Annelie. Med följande motiveringar:

Hannah:
”Jag älskar Astrid Lindgren och har alltid velat åka dit, men har aldrig kommit iväg. Nu har jag en liten dotter och önskar att även hon ska få växa upp med Astrids underbara värld. Därför skulle vi bli så OTROLIGT glada om vi vann!!!”

Nidzara:
”Själv har jag vuxit upp med allt som har med Astrid Lindgren och göra, tänk vilken gåva hon skänkt oss med sina böcker och fortfarande ger, generation efter generation! Jag önskar vinna och få ta med min dotter! Tänk vilken upplevelse det skulle vara för henne att få se alla underbara figurer som hon skapat!”

Jennie:
”Tänk att få kliva in i en värld bestående av Astrids fantastiska sagogäng. Hälsa på Pippi, Karlsson, Emil och kanske snickeboa en sväng. Tjolahopp tjolahej vad dottern skulle bli glad att på Astrid Lindgrens Värld få spendera en hel dag!”

Lumi:
”Pippi är vår stora flickas idol, starkast i världen med muskler utav stål!
Tänk att få ge barnen en upplevelse där, i Astrid Lindgrens fantastiska värld!
En dröm för de små, nostalgi för oss stora, här kan ingen förlora!
Lyckligare kan ingen vara om vi som familj på denna minisemester får fara!”

Annelie:
”Det är orättvist! utbrister minsta sonen på 3,5 år om det mesta nu för tiden. Han låter väldigt likt Lotta på Bråkmakargatan! Syskonen får precis som Lottas syskon cykla iväg till kompisar medan han får stanna hemma med mamma och pappa! Och visst är det riktigt orättvist att hans båda syskon varit på Astrid Lindgrens värld medan han själv låg i magen och inte kunde vara med! Nu vill vi åka dit hela familjen och träffa idolerna på riktigt!!!”

Stort grattis säger vi till alla fem vinnarna!

Vinnarna kontaktas via angiven mailadress. Vi behöver era adressupgifter för att skicka vinsten.