Voksi!

Nu har vi laddat upp lagret med åkpåsar från Voksi!

Förutom klassikern Urban, har vi nu också fått in nyheten City i sortimentet!

Voksi tillverkar kvalitativa åkpåsar, med lång användningstid som passar både för de små och lite större barnen. Voksi låter du ditt barn sova gott i de bästa materialen naturen har att erbjuda. De har valt att bara använda naturmaterial i sina produkter och strävar efter att lämna minsta möjliga avtryck på miljön under produktionen.

Voksipåsarna har flera smarta funktioner. Naturligtvis håller påsen barnet varmt under kalla dagar. Den går också att breda ut för att använda som lekdyna. För att förenkla vardagen för föräldrar har den även en ficka där t.ex nycklar, mobil eller plånbok kan förvaras. På botten och framsidan finns reflexer för att göra barnet synligt i trafiken. Den unika snörningen tillåter påsen att växa med barnet och förlänger på så sätt produktens livstid. När det gäller Urban har den en av marknadens längsta livslängder, men användbarhet för barn upp till ca 6 år ålder!

Kolla in hur snygga de är!

Du hittar Voksi här!