Vinnaren av en åkpåse från 7 am!

Nu har vi också utsett vinnaren av en Le Sac Igloo från 7AM!

Vinnaren är Lovisa! Stort grattis, och hoppas att åkpåsen kommer till stor nytta i kalla vintern!

Lovisas motivering:
När jag såg den här tävlingen ville jag vara med direkt, en åkpåse från 7 AM hade ju passat perfekt, till vår lilla grabb inne på sitt första levnadsår, vi vill ju inte att han ska frysa vår lilla junior. Han önskar sig en påse i ljusblått tyg, för den har vi tittat på lite innan i smyg. Då blir han praktisk, snygg och cool, vare sig det är i pulkan, i vagnen eller i hans bilstol. Hoppas att ni tycker att detta rimmet har charm, så att ni bestämmer er för att göra vår vinter lite mer varm. Skulle bli så glada om ni våran önskan kunde hörsamma, önskar Sam och hans mamma!

Stort grattis!

Vinnaren kontaktas via angiven mailadress.