Vinnarna av visualigt!

Nu har vi äntligen utsett 3 lyckliga vinnare, som alla vinner var sitt paket med Visualight LED-lampor! Tack till alla som varit med och tävlat!

Vinnarna är Magnus, Amanda och Josefin! Stort Grattis till er, och hoppas att era lampor kommer göra vintern lite ljusare!

Magnus motivering:
Visualight LED-lampor ökar säkerheten och gör att vi kan njuta av den mörka årstiden utomhus lite längre och mycket säkrare! Barnen syns för mig och för andra trafikanter och vi kan tryggt ta oss hem från alla aktiviteter som fyller vår vardag! Tack!

Amandas motivering:
Den här lilla lampan skulle verkligen hjälpa mig och min son nu i höst och vinter. Kvällarna och mornarna är väldigt mörka (redan nu) här uppe i Norrland och jag vill att bilisterna ska se oss ordentligt (vi promenerar till och från förskolan). Lampan är både snygg och ökar säkerheten för både mig och min lilla skatt /Amanda

Josefins motivering:
Sambon cyklar oftast till jobbet tiiiidigt på morgonen och snart är det ju kolsvart på morgnarna och han skulle verkligen behöva en lampa! Dessutom har vi en 8 årig tjej som älskar att cykla och gör det ofta! Hon behöver oxå ett nytt cykellyse. Jag skulle inte heller tacka nej till en lampa till barnvagnen då jag planerar att gå på en massa höstpromenader med min lilla prins som föddes 14 augusti i år :-)  hela familjen är med andra ord i behov av denna fantastiska lampan!

Vinnarna kontaktas via angiven mailadress.