Denna sida upp!

Geggamoja har i samarbete med Spädbarnsfonden skapat en kampanj där allt överskott från sålda produkter gå till spädbarnsfondens verksamhet och kampen mot plötslig spädbarnsdöd. I kampanjen ingår en body och en snuttefilt i två färger. Bodyn med ett tryck på bröstet ”Denna Sida Upp” på ett 30-tal olika språk, som ska påvisa vikten av att man alltid ska låta spädbarn sova på rygg – på så vis minskar man risken för plötslig spädbarnsdöd.

När du köper ett plagg från ”denna sida upp” – kollektionen går allt överskott till Spädbarnsfondens verksamhet. Spädbarnsfonden arbetar för att minska antalet barn som dör före födseln och under första levnadsåret. De ger också stöd till föräldrar som som mist barn och arbetar med information, opinion och stödjer forskning om spädbarnsdöd.

Nu kan du köpa ”denna sida up” – kollektionen hos oss på Jollyroom. Köp den, och stödj spädbarnsfonden!