Nyhet: britax affinity

Nu kan du förhandsboka Britax senaste barnvagnsmodell – Affinity! Britax Affinity är en barnvagn som är både säker och elegant. Varje detalj har tänkts igenom noga för att ge det bästa resultatet. Den praktiska designen är perfekt för dagens föräldrar som har mycket att göra.

Chassit kommer i tre olika färger, svart vitt eller silver. De nya färgskalorna på topptygen, sittdynorna suffletterna är färgglada och sticker ut i mängden! Vi gillar att Britax vågat sätta lite mer pangfärger på denna nya modellen.

Många smarta funktioner på vagnen:
– Justerbar höjd på vagnens handtag.
– Vändbar sittdel med flera lägen – bakåtvänt eller framåtvänt säte.
– Integrerade CLICK & GO®-adaptrar gör det enkelt att skapa ett Travel System.
– Lättviktigt aluminiumchassi.
– Enkel hopfällning med automatiskt säkring.

affinity_blackchassis_01_folded1_br_2013

Affinity_carrcot_car_seat_2_500

affinity_whitechassis_black_1

Förhandsboka Britax Affinity här!