Vinnare akta graco facebooktävling!

Vi har även lyckats utse de två vinnarna i vår facebooktävling, där vi tävlade ut en Akta Graco trekko duo, och en Akta Graco Assure bältesstol!

Tack till alla som tävlat!

Vinnaren av Trekko duo barnvagn:
Jonas Tapper
Önskar vinna Akta Graco Trekko Duo såklart, då vår lill* äntligen kommer snart. Mycket bekymmer med att välja vagn som passar oss, men Trekko Duo skulle bli bäst förstås! Hoppas få överraska sambon med denna fina gåva, hon skulle bli överlycklig, det kan jag lova. Slippa mer velande och få en vagn som helt enkelt är bäst, det är det som vi faktiskt önskar allra mest!

Vinnaren av Assure bältesstol:
Christer Svärd
Skulle vilja vinna Graco Assure.
Skulle vart perfekt då min 4åring behöver en ny bilbarnstol och denna hade suttit fin. Jag håller mina tummar och tår för att denna ska sättas in i min bil!

Stort Grattis!

*Vinnarna kontaktas via angiven mailadress.