Vinnare tröstis-tävlingen!

Efter en lång tid och försening har vi nu äntligen kunnat utse de 6 vinnarna i Tröstis-tävlingen! Ni vinner alla var sitt paket med tröstisar! Stort grattis!

Emma  Hansson
Jag har tre barn i åldrarna 6, 3 och 1 år. Tröstisarna har varit fantastiska avledare för dem när de har varit tvungen att ta nålstick etc. äldsta och yngsta barnet har båda kroniska sjukdomar så det blir en hel del av den varan

caroline bjarnevi
Jag vill vinna detta till mina barn (och mig) Vi fick en ask tröstisar för länge sen och min son har fått en när han varit på sjukhus, imorse var jag ledsen, jag grät o grät, i natt blev min sambo och barnens pappa misshandlad oprovocerat på väg hem till oss, jag blev både rädd och ledsen och min son på 3,5år, gav mig en stor kram, tittar på mig och säger ”mamma, vill du ha en tröstis, den tröstar dig, då blir det bra!” han går till plåster lådan, letar fram den sista gröna tröstisen, går fram till mig och säger, ”mamma, den ska sitta på din mage, så du blir glad” Efteråt säger han: ”så nu tröstar den dig, nu blir du glad” Min stora kloka kille, hans tröstisar är slut och i januari har han en ny 24h undersökning, det vore så mysigt att få ge honom nya tröstisar då och en fin tröstis nalle, blåbärt är hans favorit, men alla är fina! Bulglassen är det smartaste jag sett och skulle helt klart bli en favorit här hemma, glass o tröst i ett =) tröstisarna har tagit min son med storm, och mig med. Nu vill jag gärna öka vår tröstis familj!

Kickan Juliusson
jag skulle vilja vinna till min 4 åriga tjej som går igenom en jobbig tid just nu och hon vill alltid ha plåster för allt blir bättre med plåster tycker hon. att få vinna ett tröstis paket kanske skulle göra så att hon klarar av att sova bättre utan massa mardrömmar hela tiden.

Ida Israelsson
Min dotter har precis lärt sig gått, vilket innebär att det blir många vurpor! Å vad kan passa bättre än tröstisar då? En bulglass passar perfekt när man ramlat, dämpar smärtan och glass gör en ju alltid glad! Färgglada fina plåster piggar upp och ett gosedjur att mysa med är aldrig fel att bli tröstat med! Vinner Elvira vill hon helst ha plåster eller bulglass.

Amela Ramic
Sonens favorit gosedjur har varit ute på vift i några dagar nu och inget annat gosedjur har kunnat ersätta hans älskade ”Mo”. När jag såg Monky Ponky kom jag direkt att tänka på hans färgglada apan ”Mo” och vill hemskt gärna vinna denna då den eventuellt skulle kunna komma att bli hans nya favorit. Kram från en förhoppningsfull mamma!

Monica  Eriksson
Jag vill vinna en tröstis till min storkille som är 6 år och inte vill börja på fritids nu i januari. Det är jobbigt att vara liten fast man är stor. Man vill inte gråta för man ska visa sig stor fast man ändå är så liten. Inte lätt ute i stora världen och då kan det verkligen behövas en liten tröstis som finns där och ställer upp när man behöver det.

*VINNARNA KONTAKTAS VIA ANGIVEN MAILADRESS.