Nyhet: 4moms origami!

En spännande, innovativ och smart barnvagn – Säg hej till 4MOMS Origami!

Origami är en helt nyutvecklad innovativ barnvagn som blev nominerad till årets nyhet 2012 på barn & babymässan i Kista. Barnvagnar har alltid varit densamma och har inte ändrats på årtionden, förräns nu. Möt Origami, vagnen som fälls upp och ner med ett enkelt tryck på en knapp (power-folding). Till skillnad från andra barnvagnar så fälls Origami ihop och upp på tre håll, vilket gör den mindre i längd, bredd och höjd. Generatorer i bakhjulen laddar vagnen medan du går, den kan till och med ladda din mobiltelefon. Lcd-panelen innehåller termometer, speedometer, trippmätare och en vägmätare som ackumulerar vägsträckan under vagnens hela livstid.

Dagsbelysning som alltid är på, gör att du och ditt barn syns och gör vardagen säkrare. När det mörknar tänds automatiskt även markbelysningen. Origami har fyrhjulsfjädring och hjulen snurrar lätt som på en resväska. Mugghållare ingår och stort förvaringsutrymme/ varukorg som kan tas av och på.

Rekommenderad ålder: Från nyfödd med liggkorg upp till 18 kg maxvikt.

143837_2[1]

143837_4[1]

origami1

143837_5[1]

143837_6[1]

143837_7[1]

143837_3[1]